keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Askartelua / matkoja - heijastimia ja korvikset / pohjoisen reissu

Eikun autoon ja nokka kohti pohjoista! Edessä miniloma ja paljon sukulaisia tavattavana. Pikku pojan nukahdettua päikkäreille otin askartelulaatikon esille ja päätin tehdä kristallikorvikset sekä ystävälleni mittatilaustyönä heijastinkukan. Korvikset syntyivät yhtä näppärästi kuin aiemmat, mutta heijastinkukka oli haastava näperreltävä hytkyvässä autossa. Leikattuani suht onnistuneesti kukan irti kankaasta, päätin jättää sen odottamaan inspiraatiota myöhemmäksi... Seuraavaksi tuunasin tädilleni menevän perhosen, vahvistin mallia toisella kerroksella huopaa, leikkasin mallia paremmaksi ja ompelinrintaneulan. Tästä perhosesta jäi ottamatta kuva. Muutamat päikkärit myöhemmin sain viimeisteltyä alkumatkalla aloittamani kukan kahdella kerroksella huopaa ja tietenkin rintaneulalla. Helmiksi valitsin tällä kertaa pienet hopeiset helmet.



Poikkesimme myös Ottobren myymälässä Rovaniemellä ja onneksi en ehtinyt olemaan siellä kuin vartin! Aivan ihana myymälä, valtavasti vaihtoehtoja - aivan kuin karkkikauppa!! Ainoa miinus oli hinta, sillä löysin sieltä samoja kankaita mitä minulla oli jo hyllyssä ja kävi ilmi, että heillä samat kankaat olivat melkein tuplahintaisia. Löytökorista tein kuitenkin hyviä löytöjä ja kangaskaappini sai TAAS täydennystä. Ystävääni lainaten 'mysteerikasa' senkun kasvaa!

Ajoimme pitkiä pätkiä ja aina päikkäreiden aikaan koetin askarrella tai leikata kaavoja irti paperista. Kaavojen leikkaus olitodella hankalaa, kun paperi uhkasi revetä joka töyssyssä... Sain kuitenkin leikattua kahdet legginsien kaavat, sekä kolmet housujen kaavat: villervallan trumpettihousut, pellavahousut ja aina yhtä hyvät ja luotettavat Lindexin perus velourhousut. Ei hullumpaa, josko saisin tehtailtua mysteerikasasta jotain uutta ihanaa :)

Paluumatkalla poikkesimme vielä Kemin Lumilinnaan. Hieno paikka! Matkarattaat olivat hieman turhaan mukana, sillä paikka olikin yllättävän pieni. Tai isohan linna oli, mutta taapero jaksoi reippaasti kävellä linnan läpi ja ihmetellä kaikkia veistoksia ja ennen kaikkea muita pikkuisia.

Kemin lumilinna 2013 pingviinejä
Kemin lumilinna 2013 kaunotar ja hirviö

Kemin Lumilinna 2013 angry birds ja innokas pikkufani

Niin ja kalorien katsominen siirtyi taas viikolla eteenpäin, sillä mukanamme kyläpaikasta toiseen kulki ihanaa omenapiirakkaa! Jos täytteenä on lähes kilo omenaa, niin tämähän on jo terveellinen piirakka??!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti