lauantai 6. huhtikuuta 2013

Ompelua - ihanaisia pöllöjä pikkuneidille

Löysin ihan täydellisen kankaan ihanaiselle 1 vee pikkuneidille ja hetken mietittyäni halusin tehdä jotain hieman kestävämpää. Päädyin pitkähihaiseen tunikaan pidennetyillä resoreilla, koska kesästä huolimatta pitkähihaisia tarvitaan aina ja resorien ansiosta tunika menee päälle todella pitkään! Idean sain Nosh vaatteista, mutta toteutus on Ottobre creation 301/B t-paidan mallilla. Malli muuttui tunikaksi lisäämällä pituutta paitaan melkein 7cm ja leveyttä 3.5cm (leventäminen tehtiin pikkuhiljaa lähtien reilu viisi senttiä kainalosta). Helma on hieman pyöreä eli edestä pidempi kuin sivuilta, jotta hassut törrättävät reunat jäisivät pois. Ensimmäinen paita, jonka kehtaa kääntää myös nurinpäin! Paita ei sitten loppujen lopuksi ole ihan uniikki, mutta ei siitä sen enempää... hieno lopputulos ja paita/tunika on myös ompelukurssin näyttelyssä mukana :)

Tunika kaipasi kaveriksi jotain... arvoin pipon, perus legginsien ja housujen välillä... Tytön tylleröllä ei ole kauheasti vielä velourhousuja, joten ajattelin, että ne voisivat olla tarpeellisia. Tai tyllören äiti on päättänyt, ettei tytölle pueta sellaisia : D

Löysin Ottobren myymälästä aivan ihanaa violettia velouria ja laadukasta housuihin paremmin sopivaa resoria, joka oli vielä samaa sävyä, kuin paitaan tullut resori. Housut tehtiin Ottobre 04/2011 kaavalla ilman sivusaumaa. Lahkeensuihin laitoin extrapitkät resorit tuomaan lisäikää housuille. Niin ja housut viimeisteltiin tietenkin iki-ihanalla pöllöapplikaatiolla.
Kankaat: Löytöpala, Nimipyyhe, Ottobre

**************************************************************************
Rakas kuvausassistenttini siloittelemassa paitaa kuvauksia varten :))))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti