perjantai 29. maaliskuuta 2013

Ompelua - SUPERHELPPO fleecehaalari

Apua! Ompelukurssi loppuu pian!!! Olen "hieman" jokainen sormi eri liemessä ihminen... joka ei tosiaankaan osaa ottaa rennosti, vaan jos johonkin ryhdytään siihen ryhdytään kunnolla. Pakkohan tässä on siis ehtiä vielä tekemään jotain hyödyllistä!!!

Koetin etsiä alennusmyynneistä ensi syksyksi sopivaa fleecehaalaria, sillä tädiltäni saamamme haalari on ollut niin kovassa käytössä, että sellainen ON oltava ensi syksyksikin. Olin jo menettänyt toivoni, että löytäisin kivan haalarin, kunnes... Käväistessäni Löytö-palassa löysin täydellisen fleecekankaan!! Ihanan tassukankaan : D

Fleecehaalarin kaava on Suuri Käsityö 9/2008 ja kaavaa mainostettiin niin helppona, että haalari syntyisi yhdessä illassa. Täydellinen valinta tällaiselle aloittelijalle :) ja toteutus oli kuin olikin superhelppo!

Resorilahkeiden sijaan laitoin lahkeisiin kuminauhan, sillä haalari on todella reilun kokoinen! Niskaan lisäsin hauskaksi lisäksi värikkään ripustuslenkin ja rintapieleen tuli heijastinnalle. Puvun voi siis huoletta laittaa pojalle viileinä syysiltoina ja heijastin huolehtii, ettei poika katoa pimeyteen :)




Vinkki: haalarissa käytettiin metrivetoketjua 45 cm ja vetoketjun pää oli aika karhea. Lisäsin pään suojaksi palan fleecekangasta, joten puku on mukavampi pitää päällä.


Kangas: Löytöpala (koko 98, 1m kangasta)
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti