torstai 19. syyskuuta 2013

Ompelua - Kesä, mikä ihana tekosyy pitää tietokone kiinni... Syksy, mikä ihana tekosyy avata tietokone ;)

Kesän aikana on tullut kuitenkin ommeltua muutamia vaatteita, joko omalle lapselle tai ystävien lapsille. Kaikista en ole huomannut edes ottaa valokuvaa, mutta tässä ovat kamerasta löytyneet piperrykset kesältä.

Pipoja:

serkkuni poika sai kirahveja. Veikeä pikkuinen oli innoissaan piposta!
Ystävälle meni omppupipo pienellä heijastimella

Pienelle 2vee pojalle viikinkipipo lahjaksi

Kunhan ilmat viilenevät lisää, päälle puetaan Ticketin tähtihaalari (kerrankin uusi haalari, ei kirppislöytö... Oulun kirppiksillä on kauheat hinnat vanhoilla vaatteilla ja yksi kirppislöytö päästi jo vedet läpi takapuolesta. Kivoja nämä, perävalot näkyy-takuut) ja sen kaveriksi halusin huomiota herättävän pipon punaisesta tähtitrikoosta. Heijastimia ei voi koskaan olla liikaa, joten applikoin pipoon vielä pienen tähden.


Housuja:

 
Saimit kierrätyspaidasta (ihana 1e löytö kirpparilta muuttui pikkumiehen velourhousuiksi) ja Summer Sea (ottobre kesä/2013) shortsien kaavalla tehdyt pitkälahkeiset, mutta  kevyet trikoohousut päiväkotiin. Summer Sea housujen erikoisuutena se, että hoysut on ommeltu yhdestä kappaleesta!

Innostuin Summer Sea housuista pitkinä ja tein ystäväni pojalle 2 v lahjaksi Ralliraita joustofroteesta housut. Lisäksi applikoin housuihin pienen viikinkimiehen pikkumiehen iloksi.

Ralliraita on kankaana niin ihana ja onneksi olin tilannut kangasta metrin, että tein toiselle ystävälleni kiitoksena vaatepaketeista, Saimihousut isommalle pojalle.

Oman pojan vaatelaatikko kaipasi kipeästi housuja, joten surautin saumurilla iki-ihanat autohousut. Kangas on alelöytö Metsolasta.
Muuta:
Automatkalla Etelä-Suomeen tuli piperrettyä muutama helmiperhonen tuliaiseksi
Nyt olen innostunut Washi-teipistä ja teippiä löytyy pian kaikkialta kotoamme :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti